Norgren

NORGREN ESTE LIDERUL MONDIAL AL TEHNOLOGIILOR DE MIŞCARE ŞI CONTROL AL FLUIDELOR

 

ENGINEERING ADVANTAGE - CREAREA AVANTAJULUI

image008

Crearea avantajului pentru clienţi este motorul întregii noastre activităţi. Ajutăm clienţii să câştige avantaj prin randament crescut, utilizare redusă de energie, cost scăzut de exploatare, viteză de mişcare în piaţă şi multe alte soluţii.

Produse de înaltă performanţă

(http://www.imi-precision.com/products )

Dispunem de un portofoliu extins, de clasă mondială, de produse şi tehnologii de control al fluidelor şi mişcării. Furnizăm aceste produse şi tehnologii clienţilor noştri, fie individual, fie într-o combinaţie puternică, direct de pe raft sau personalizate.

Norgren oferă o gamă largă de produse pneumatice şi de control al fluidelor de înaltă calitate precum cilindrii de acţionare, sisteme de preparare a aerului, racorduri şi ventile/supape. Mărcile de produse dovedite precum Lintra, Excelon, Pneufit, Martonair, Enots, Herion, FAS şi Buschjost fac ca portofoliul de produse Norgren să fie unul dintre cele mai puternice din industrie.

Cilindrii de acţionare

image001 image002 image005 image013 image019

Norgren oferă una dintre cele mai cuprinzătoare game de cilindri pneumatici din industrie. Având garanţia calităţii Norgren, clienţii pot alege dintr-o gamă largă de variante pentru numeroase aplicaţii industriale.

Preparare aer

image021 image020 image022 image023 image052 image053

Mărcile cunoscute de produse pentru instalaţiile de aer comprimat precum Olympian şi Excelon sunt utilizate într-o mare măsură în industrie la nivel global. Alegeţi unităţi independente de filtre, regulatoare şi lubrificatoare sau combinaţii dintre acestea.

Racorduri /furtune

image041 image055 image056 image057 image058

Gamă largă de racorduri pneumatice cu o varietate de forme, dimensiuni şi materiale. Racordurile Norgren asigură lipsa pierderilor de aer sau pierderi de aer minime, permiţând funcţionarea corespunzătoare a componentelor sistemului, economisind în acelaşi timp energia.

Senzori de presiune

image060 image063 image066

Alegeţi din gama noastră extinsă de senzori de presiune cu opţiuni electro-mecanice şi electronice, utilizate pentru aer comprimat, vacuum, hidraulică sau pentru toate fluidele, analogice şi digitale/binare.

Vacuum

image048 image061 image064 image068 image069

O gamă largă de componente pentru vacuum, utilizate intr-o gamă variată de aplicaţii precum cele pentru producţie, manipularea materialelor şi ambalare. Norgren oferă soluţii complete începând de la ventuze simple şi ventuze burduf până la generatoare de vacuum.

Ventile

image006 image072 image073 image074

O gamă largă de ventile si supape de control aer comprimat sau alte fluide, utilizate pentru numeroase aplicaţii. Acţionate manual, mecanic şi electromagnetic, cu posibilităţi variate de montare.