Rulexim

RECONDITIONARE ANSAMBLURI DE ARBORI PRINCIPALI

SPINDLE SERVICE
De ce SKF?

Prezență globală – prin SKF Spindle Service Center
 Procese standardizate în toată rețeaua SKF Spindle Service
Competențe avansate în zona rulmenților, sistemelor de lubrifiere, tribologiei (lider în domeniu) și cunoașterea aplicațiilor din perspectiva de producător de electrobroșe
Experienta bogată: anual în SKF Group se recondiționează peste 6000 de broșe (80% electrobroșe)

Recondiționare broșe industriale, un domeniu al experților

SKF Spindle Service, ce funcționează în cadrul SKF Solution Factory, combină cunoștințele și experiența câștigate în peste 40 de ani. Pentru a găsi soluția perfectă, tehnicienii au acces la experiența practică, cât și la informațiile din centrele SKF Spindle Service din întreaga lume. Datele și informațiile sunt disponibile pentru zecile de mii de arbori principali care au fost recondiționați de SKF.

Procesul de recondiționare broșe industriale 

Pentru a readuce o broșă în parametrii originali la care a fost proiectată, este necesară parcurgerea următoarelor etape:
1. Evaluarea broșei în cadrul SKF Spindle Service
Procesul de evaluare este standardizat; se parcurg toate etapele de verificare constructivă și funcțională a ansamblului și a componentelor individuale.
Valorile măsurate și cele constatate sunt înregistrate și comparate cu standardele SKF.
Abaterile de la aceste standarde definesc acțiunile corective necesare aducerii produsului în parametrii inițiali de funcționare.
Aceasta etapa se încheie cu un Raport de Demontare și Oferta Comercială de Recondiționare.
2. Reconditionarea propriu-zisa
Toate componentele se aduc în condițiile inițiale de funcționare: o parte dintre acestea se reutilizează (cu corecțiile de rigoare – după caz), altele se înlocuiesc complet.
Montajul componentelor în ansamblu se efectuează în camere albe (curate, termostatate și presurizate) dotate cu SDV-uri specifice, cu personal tehnic înalt-calificat, respectând toate procedurile interne.
Broșele parcurg toate etapele, conform Standardelor SKF, iar procesul se încheie cu testele finale, rodajul produsului pe banc și emiterea Raportului final de testare.
3. Finalizarea lucrării
Produsul se ambalează și se livrează sau se păstrează în SKF Spindle Hotel, cu livrarea ulterioară în funcție de solicitarea clientului.

Pentru informatii suplimentare puteti consulta brosurile de mai jos sau ne puteti contacta la office@rulexim.ro .

Pentru cereri de oferta va rog completati formularul de mai jos.

NOUTATI DE LA PARTENERI