Rulexim

SERVICII DE LUBRIFIERE

SKF a devenit lider mondial în domeniul tehnologiilor de lubrifiere automata si/sau centralizată prin inglobarea mai multor mărci de referinţă din industria producătorilor de sisteme de lubrifiere: Vögel, Safematic, Mecafluid, Lubrilean , Alemite si Lincoln .

Drept urmare , noi, Rulexim , impreuna cu cei de la SKF, suntem in masura sa sustinem activitatea dumneavoastră prin dispunerea de capabilităţi, resurse şi dedicaţie necesare , pentru ca dumneavoastră să puteţi obţine maximum din intregul potenţial al lubrifierii.
Alături de noi , vă puteţi baza pe cunostintele noastre si inginerii noştri în furnizarea sprijinului şi serviciilor tehnice de vârf – cand , unde si cum aveţi nevoie. Dorim sa oferim cea mai bună asistenţă posibilă pentru cerinţele şi provocările specifice din domeniul lubrifierii din activitatea dumneavoastră.
Alături de noi , puteţi elabora o soluţie de lubrifiere menita sa extinda timpul de operare al utilajelor, dar şi al intervalelor de service cu rezultat direct cresterea fiabilitatii si implicit a productivităţii . Fiabilitatea crescuta conduce si la reducerea costurilor de întreţinere şi de operare dar si la scaderea costurilor de manipulare.

Cu instrumentele SKF de management al lubrifierii, noi vă putem ajuta în calcularea randamentului investiţiilor şi în evidentierea necesităţilor dumneavoastră de lubrifiere.
Astfel Rulexim este in masura sa va ofere soluții complexe în domeniul sistemelor de ungere centralizate si/sau automate precum :


– servicii de consultanță tehnică, proiectarea sistemelor de lubrifiere în funcție de cerințele clienților si/sau aplicatiei
– livrarea componentelor
– montare
– punerea în funcțiune și instruirea personalului de întreținere
– serviciu clienți, garanție și service după garanție
– livrare de piese de schimb

Contactati un reprezentant Rulexim cu experienta pentru a afla ce sistem si ce optiuni de lubrifiere automate functioneaza cel mai bine pentru dvs click aici

                                          

NOUTATI DE LA PARTENERI