Rulexim

Filtre

1.FILTRE DE VENTILATIE

Filtreaza si dezumidifica aerul de aspiratie din bancuri si a aerului de admisie din sisteme industriale

2.FILTRE DE RETUR

Functia lor este sa separe particulele solide din lichide.

Aceste filtre se monteaza pe tancuri

3.FILTRE INLINE

Filtrele inline sunt utilizate in sistemele hidraulice pentru separarea materialelor solide de lichidele hidraulice si uleiurile lubrifiante. Ele sunt destinate atasarii pe conducte.

4.FILTRE DUPLEX

Filtrele duplex sunt utilizate in sistemele hidraulice pentru a separa particulele  solide din fluide si uleiuri lubrifiante. Acestea sunt destinate instalarii pe tevi si permit  schimbul elementului filtrant fara intrerupere operationala.

5.FILTRE TIP SANDWICH

Filtrele de tip sandwich sunt folosite in sistemele hidraulice pentru separarea particulelor  solide de fluide si uleiurile de lubrifiere .

6.FILTRE DE ASPIRATIE CU CARTUS (SPIN-ON)

Filtrele de aspiratie sunt filtre de protectie pe conducta de aspiratie. Acestea sunt destinate  pentru a proteja  pompele   si se monteaza in  laterala rezervorului , sub nivelul uleiului.

7.ELEMENTE FILTRANTE

Elementul de filtrare este componenta centrala a filtrelor industriale.  Elementul de filtrare participa propriu-zis in procesul de filtrare . Principalele caracteristici ale filtrului, cum ar fi capacitatea de retinere, capacitatea de mentinere a murdariei si pierderea de presiune sunt determinate de elementele de filtrare si de mediile de filtrare utilizate in ele.

8.ACCESORII FILTRE

Indicatoarele de mentenanta  servesc la monitorizarea filtrelor prin indicarea depasirii unui nivel al presiunii diferentiale.

NOUTATI DE LA PARTENERI