Rulexim

Reparatii pompe hidraulice

In calitatea noastra de distribuitor autorizat , pentru reparatii pompe si echipamente hidraulice BOSCH-REXROTH , va oferim servicii și piese de schimb originale   .

Componentele hidraulice joacă in rol important în disponibilitatea mașinii de lucru. Deteriorarea pompei cu pistoane axiale duce de multe ori la defectarea întregului dispozitiv. Hidraulica este de asemenea responsabilă pentru siguranţa mașinii, în special atunci când se deplasează sarcini grele sau încărcături suspendate. Achiziţionarea de piese de schimb contrafăcute expune întreaga mașină la defecţiuni frecvente. În ultimă instanţă generează costuri mult mai mari în comparaţie cu achiziţionarea de piese originale.

Pe lângă reparaţiile pentru echipamente electrice și acţionări, impreuna cu Bosch Rexroth venim în sprijinul dumneavoastră și cu reparaţii pentru echipamente hidraulice. Pentru cele mai răspândite tipuri de pompe din gama noastră avem dezvoltate programe de reparaţii rapide. Toate piesele folosite la reparaţii pentru ansambluri de sisteme de acţionare și sisteme hidraulice de control sunt originale Bosch Rexroth.

După finalizarea reparaţiilor, echipamentele sunt testate pe standul de probe realizându-se ajustări conform cerinţelor dumneavoastră. Caracteristicile, performanţele, setările, parametrii funcţionali și măsurătorile finale sunt arhivate electronic și furnizate la livrarea echipamentului. Un element fix, sau in grup de elemente pot fi considerate reparate doar atunci când la verificare se constată că parametrii și caracteristicile sunt în limitele prescrise.

În același timp se oferă 12 luni garanţie pentru produsele și serviciile oferite , ca pentru produs nou , conform politicii de garantie promovate de Bosch-Rexroth .

AVANTAJELE DUMNEAVOASTRĂ

 –  garanţia calităţii
– reducerea la minimum a timpilor morţi
– minimizarea costurilor de exploatare
– reducerea riscului de defecţiuni
– maximizarea perioadei de exploatare
– service autorizat
– servicii de garanţie la partea înlocuită, și reparaţii în garanţie

PROBLEMĂ – DIAGNOZĂ – SOLUŢIE

Rulexim vă oferă asistenţă specializată în câţiva paşi simpli:

1. Se transmite un email la adresa office@rulexim.ro cu fotografia etichetei echipamentului și o descriere a defectului
2. În cel mai scurt timp specialiștii noștri recomandă variante de reparaţii ale echipamentelor (preţ estimativ, termen de livrare/reparaţie)
3. Pentru generarea preţului și a timpului de reparaţie cât mai exact, echipamentul se va trimite către punctul de service
4. Se va comunica oferta de preţ pentru reparaţie și termenul de execuţie al reparaţiei
5. Se vor livra echipamentele cu garanţie și fișe de măsurători pentru a atesta performanţele acestora

DE CE SĂ INVESTIŢI ÎN PIESE DE SCHIMB ORIGINALE ?

NOUTATI DE LA PARTENERI