Rulexim

Auditul de aer comprimat

AUDITUL DE AER COMPRIMAT

Principalul obiectiv al unui audit de aer comprimat este reducerea costurilor energetice in folosirea acestuia . Cele mai mari costuri sunt datorate pierderilor din retelele de aer comprimat. Acestea pot fi rezolvate prin masuri rapide si de multe ori cu costuri reduse.
Auditul evalueaza toate domeniile de folosinta a aerului , de la productie , stocare , preparare , tratare ( uscare si filtrare ) la distributie si la controlul aerului comprimat. Un audit va descoperi orice sursa de eroare de la fluxurile de producere si preparare pana la pierderile de presiune din retele.
Cu inspectii periodice ale facilitatilor si corectiile eventual necesare, rezultatele la economiile de energie vor aparea cat de curand.

NOUTATI

Rulmenti INSOCOAT

Rulmenții SKF cu izolație electrică , numiți INSOCOAT, sunt proiectați pentru a proteja un rulment împotriva trecerii curentului electric. Prin...

Detalii

Alinierea arborilor

Este un fapt stiut ca dezalinierea arborilor unui utilaj dinamic rotativ esteun factor major care contribuie la defectiunile premature. Alinierileacurate...

Detalii