Rulexim

Retrofit si modernizari

Retrofit / modernizare - cel mai nou standard

Cresterea esentiala a capacitatii, componentele individuale care nu mai pot fi folosite, convertirea de la tehnologia analogica la cea digitala, noua legislatie si reglementarile de mediu – toate acestea pot face ca modernizarea sa devina o necesitate.

Retrofitarea / modernizarea este deopotriva atât o metoda de înaltă calitate, cât și o metoda sigură pentru modernizarea instalațiilor și a mașinilor. Vom aduce instalația și utilajele dvs. la cea mai recentă tehnologie de ultimă generație, oferind o alternativă ieftină la achiziționarea de echipamente noi.

Serviciul complet de inlocuire a  componentelor învechite și ineficiente si aducere la cea mai recentă tehnologie nu numai că prelungește durata de viață a sistemului, dar oferă, de asemenea, o economie și o competitivitate mai bună.
Pachet complet retrofit/ modernizare include inventariere la fața locului, planificare de proiect și consultanță pentru noile concepte de control și conducere, pregătirea cotelor și schimbul de componente prin serviciul nostru de teren. De asemenea, coordonăm instalarea și punerea în funcțiune a componentelor corespunzătoare, precum și instruirea  personalului dvs.

Fiabilitate completă prin specialiștii Rexroth cu experiență,  vor asigura funcționarea fiabilă a instalației dvs., indiferent dacă are componente Rexroth sau terțe părți. Gama de servicii se extinde de la înlocuirea părților individuale până la modernizarea completă a unităților și controalelor, inclusiv adaptarea software-ului. Serviciile noastre sunt rotunjite de asumarea sarcinilor de management de proiect și documentarea cuprinzătoare a tuturor etapelor procesului.

NOUTATI