Rulexim

SKF PERFORMANTA IN AGRICULTURA

Începe noul sezon împreună cu SKF!

Lagăre cu rulmenți SKF Agri Hub

Pentru suspensiile autonome ale plugurilor (fig.1)
Crește viteza de arat și cosit și, prin urmare, contribuie la creșterea duratei de viață a produsului.

Pentru sape de foraj (fig.2)
O unitate complet integrată, ușor de asamblat și extrem de durabilă datorită etanșării sale rezistente cu cinci buze. Vă poate ajuta să creșteți durata de viață cu până la 40%.

Pentru prelucrarea solului (fig.3)
Lagărele cu rulmenți sunt proiectate pentru a fi ușor de înlocuit cu cele standard și ajută la dublarea duratei de viață a lagărelor de rulmenți datorită design-ului special creat pentru condiții de funcționarea dure.

Pentru îngrășăminte lichide(fig.4)
Dispersoare pentru lubrifianți cu o durată lungă de viață, corp din poliamidă armat cu etanșări MudBlocks – avantaje ca lagărele cu rulmenți să poată rezista la coroziunea cauzată de îngrășămintele chimice agresive.

Pentru cositori(fig.5)
Permite viteze mai mari ale plugurilor / cositorilor și, prin urmare, o durată de viață mai mare a produsului și o montare ușoară pe roțile oricărei mașini agricole.

Alte tipuri de rulmenți SKF pentru agricultură

Rulmenți și lagăre cu rulmenți Y pentru mașini agricole(fig.1)
Concepute pentru cele mai exigente condiții de funcționare, rulmenții Y oferă o durată de viață cu până la 50% mai mare și nu necesită lubrifiere. Datorită etanșărilor cu cinci buze, aceștia pot funcționa și într-un mediu foarte murdar.

Lagărele cu rulmenți Y cu corpuri compozite(fig.2)
Rezistența la substanțe chimice și acizi diluați este dată de materialul din care sunt fabricate: poliamidă armată cu fibră de sticlă. Acestea se caracterizează prin rezistență ridicată, putere mecanică și stabilitate termică.

Articulații sferice oțel pe oțel SKF Explorer (fig.3)
Soluție foarte fiabilă și fără întreținere datorită faptului că rulmenții pivotului SKF nu necesită lubrifiere. Acestea au o durată mai mare de depozitare și ajută la reducerea costurilor de întreținere și de mediu.

Alte produse SKF pentru agricultură

Sisteme de lubrifiere(fig.1)
Instalarea sistemului de lubrifiere pe o mașină agricolă poate reduce consumul de lubrifianți cu până la 40% și poate crește fiabilitatea în exploatare mașinilor agricole.

Etanșări(fig.2)
SKF oferă etanșări standard și produce etanșări conform SKF oferă etanșări standard și produce etanșări conform cerințelor clientului dintr-o gamă largă de materiale.

Soluții mecatronice(fig.3)
Acestea includ frâna de parcare electronică, unitățile de comandă și servomotoarele electromecanice.

SKF Soluții pentru agricultură

SKF Agri Solutions oferă o gamă de produse şi de servicii dezvoltate pentru a-i ajuta pe producătorii originali de echipamente şi pe agricultori să facă faţă provocărilor unui domeniu aflat într-o continuua schimbare.

Puteti descarca brosura aici sau ne puteti contacta la urmatoarea adresa :

SC RULEXIM SRL

constantin.ostafie@rulexim.ro

0730166787

NOUTATI