Rulexim

Rulmenti, lagare si accesorii

In calitate de distribuitori autorizati ai firmelor de top in productia de rulmenti , Rulexim va poate oferi toata gama de rulmenti produsa de acestia .

RULMENTI SKF

SKF este lider mondial în proiectarea şi producţia de rulmenţi şi lagăre , deasemenea  produce şi o mare varietate de unităţi de rulmenţi şi carcase pentru rulmenţi. Toate aceste produse   sunt disponibile in numeroase variante de design si de material. SKF produce toate tipurile de rulmenti cu bile sau cu role ,  disponibili in una sau mai multe dintre cele patru clase de performanta .

RULMENTI CU BILE SKF

Rulmenti radiali cu bile

RULMENTI CU ROLE SKF

Rulmenti cu role cilindrice

RULMENTI GAMET

Gamet Bearings s-a impus din anii 50 ca fabricant de rulmenţi de înaltă precizie, destinaţi industriei de maşini unelte şi altor sectoare industriale. Investiţiile de noi echipamente şi tehnologii asigură continuarea reputaţiei firmei Gamet Bearings ca furnizorul unor produse de înaltă calitate şi precizie.

Rulmenti GAMET

UNITATI SKF

Unitatile de rulmenti SKF se compun, de obicei, din rulment, etansari, lubrifiant si mecanism de blocare pe ax. Unitatile sunt preasamblate si gata de montare din fabrica. Aceste unitati gata de montare sunt disponibile cu rulmenti cu role sau cu bile.
In afara de unitatile standard, confectionate in intregime din otel, SKF propune si produse standard specializate, destinate anumitor domenii, cum ar fi industria alimentara, a bauturilor sau industria farmaceutica, in care se cer materiale, lubrifianti, etansari sau carcase speciale.

Unitati SKF

LAGARE SKF

Pentru a pune in valoare inaltele performante ale rulmentilor SKF, compania proiecteaza si produce o gama completa de carcase si de etansari pentru carcase. Aceste carcase si etansari sunt recunoscute pentru calitate si durabilitate. Carcasele SKF au un design unic, care faciliteaza montarea, alinierea si lubrifierea. In plus, sunt realizate cu mare precizie, astfel incat rulmentii montati in acestea sa atinga o durata de functionare maxima.

Lagare SKF

 

ACCESORII MONTAJ RULMENTI SKF

SKF ofera si toata gama de aceesorii pentru montajul rulmentilor in carcase .

Accesorii SKF

NOUTATI DE LA PARTENERI